Anonym (ikke efterprøvet)

Humoristiske klassikere

Ind i mellem har man bare lyst til at grine, og så kan en bog fra listen her måske hjælpe. Her finder du moderne skæve, satiriske bøger, som forhåbentlig får smilet frem.

Stykker om magt

Enestående og bevidsthedsudvidende teatertekster viser, at teksterne bag et stykke kan være en fornøjelse at læse.

Happy hour

En forretningsudvidelse, en falsk instagramkonto og en make-over senere. Antiheltinden Elvira er tilbage i al sin pragt!

Happy family

Anti-heltinden Elvira Gregersen er tilbage. Stadig overvægtig, menneskesky og med samme særlige retfærdighedssans. En underholdende og rørende roman med en satirisk undertone.

Dunbar

Romanen beskriver på typisk St Aubynsk manér overklassens utiltalende magtbegær og fornedrende opførsel i en moderne Kong Lear.

Åndehul

Kulsort roman om en efterforsker, der havner i en alvorlig kattepine. Historien kredser om moralske dilemmaer og er skrevet i et vidunderligt sprog.

Med Albert på bagsædet

Humoristisk familieepos. Et ungt ægtepar rejser på tværs af USA med en alligator på bagsædet og opdager undervejs en del om sig selv og hinanden

Happy ending

Med lige dele humor og menneskelighed beskrives den overvægtige Elvira og hendes flugt fra jobcenterets tilbud og aktiveringsprogrammer.

I nærheden

Tragikomiske noveller, der fletter ensomme mennesker ind og ud af hinandens liv

Modstandens melankoli

Ungarske Lászlo Krasznarhorkai udkommer for første gang på dansk med en grum men også barok komisk roman om vold, terror, totalitarisme og massernes magt.