Anonym (ikke efterprøvet)

Grib mig

Sexet collegeroman byder på andet end sex og lækre sportsstjerner. Den er også bevægende, sørgelig og sjov.

Chanceløs

Nem at holde af og ufattelig svær at lægge fra sig. ’Chanceløs’ er fantastisk underholdning, der får solen til at titte frem selv på den kedeligste regnvejrsdag.

Askeprinsen

Den lækre Reed Royal har både rigdom og magt. Reed elsker Ella Harper, men kan deres forhold overleve intriger og drama i både skolen og i den magtfulde Royal-familie?

Sendt til tælling

Anna har ikke høje tanker om den lækre quarterback, Drew. Kvinderne flokkes omkring ham og Anna er sikker på at han er en notorisk scorekarl. Men Drew vil kun have Anna

Papirprinsessen (The Royals)

Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten.Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden…

Kamp til stregen

Det er sidste år på college, og Sabrina James har planlagt sin fremtid ned i mindste detalje: Først skal hun have sin eksamen, så sparke røv på jurastudiet og derefter lande et velbetalt job i et brutalt effektivt advokatfirma. 

Som stjernerne står

Kontrolfreaken Bliss Edwards er 22 år og snart færdig på college. Hun er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr. 

Dømt ude

Allie vil bare have trøstesex efter et hårdt brud. Den notoriske scorekarl, ishockeyspilleren Dean, er altid frisk på et godt knald. Ingen af dem forventer, at kærligheden lurer lige om hjørnet.

Fangirl

Cath er Simon Snow-fan – kæmpe Simon Snow-fan! Hun og hendes søster Wren levede og åndede for Simon Snow-serien, da de var børn.

Lagt på is

John Logan, tredjeårsstuderende på Briar University, kan få alle de piger, han vil. Ishockeystjernens liv er én lang række af fester og engangsknald, men bag den afslappede charme og det flirtende smil gemmer han på en voksende fortvivlelse over den mur, han kommer til at banke panden mod, når han…