Anonym (ikke efterprøvet)

David Attenborough

At formidling for børn helt ned til fire år kan gøres så ukompliceret og interessant er simpelthen vidunderligt.

Ada og den talknusende maskine

Billedbogen om Ada Lovelace, verdens første programmør, er særdeles velegnet til højtlæsning for børn fra femårsalderen og en stor nydelse at kigge i for alle.

Egtvedpigens rejse

Historien om, hvordan en argentinsk kvinde blev Danmarks første professor i arkæometri og afslørede helt nye sider af historien om Egtved-pigen, er spændende som en krimi.

Gåsefar

En vidunderlig skildring af syv gæslingers opvækst med en menneske-far. Enhver med den mindste interesse for fugle vil læse bogen med stor glæde.

Eske Willerslev

Medrivende samtalebog stiller skarpt på en af Danmarks betydeligste videnskabsmænd, Eske Willerslev, specialist i forhistorisk dna.

I ond tro

Bogen er den 3. krimi i serien om den unge videnskabsjournalist Thea Vind. Denne gang får hun lov at blive på dansk jord, når hun ufrivilligt vikles ind i bestialske mord begået i Søren Kierkegaards navn.

Rosinkongen

Rosinkongens hovedpersonen og helt i er Gustaf Eisen; videnskabsmand, regnormeforsker og eventyrer. Denne mand, som i barndommen var så skrøbelig at det ansås som uvist hvorvidt han ville overleve, kom nemlig til at leve et liv som savner modstykke i Sverige såvel som i Danmark. Han slog…

Isaac Newton

En biografi om videnskabsmanden, filosoffen og mennesket Isaac Newton (1642-1727)