Anonym (ikke efterprøvet)

Sexmagasinet : vol. 1

Patriarkatets gordiske knude bliver forsøgt løst med en humoristisk og grov streg i et velfortjent opgør med hyggesexisme og indgroet foragt for det feminine.

Kvindehjerter

I brevromanens intime bekendelsesrum finder man skyld, skam og selvbedrag, men også humor og samhørighed, når begær og ægteskabets snævre rammer skrives frem. Originaludgave: 1910

Falder for din hånd

Ny eksperimenterende tekstsamling hylder den sumeriske gudinde Inanna og hendes præstinde Enheduanna.

Den ærlige bedrager

Snyd ikke dig selv for denne perle i Tove Janssons forfatterskab. Bag det beskedne format åbenbarer sig en stor universel fortælling om moral, bedrag og overlevelse.

Tullias verden

Tullia hvisker fra sin verden i det antikke Rom. Kerstin Ekman lytter, giver hende stemme og forener kvinder på tværs af tid og sted.

Hændelsen

Annie Ernaux genopliver den illegale abort, hun fik foretaget som ung, og gør denne skelsættende hændelse til stor kunst og alles anliggende.

Malina

Legendarisk, østrigsk storværk om køn, kærlighed og splittelse sluger dig råt og spytter dig ud igen, måbende og fascineret.

En fortryllet april

Fire engelske damer lejer et italiensk middelalderslot i en måned. Endelig kan danske læsere nyde von Arnims fortryllede april! Originaludave: 1922

Der hvor du ikke vil hen

Medrivende slægtsroman med rammende tidsbilleder om to kvindeskæbner og kvinders muligheder eller mangel på samme i første halvdel af 1900-tallet.

Nej : historier

14 små noveller om kvinder, der inderst inde ville ønske, de kunne sige fra. I stedet må de ty til overlevelsestrategier, livsløgne og indre modstand.