Anonym (ikke efterprøvet)

Solstål

Alle Sjæles Dag vender de døde tilbage. Marcus står i køkkenet og ser tilbage på sit liv. I én lang sætning erindrer han sin kone, børnene, sygdommen og sorgen og ikke mindst tænker han på en verden i forandring og kaos.

Efter solen

Med denne novellesamling står det fuldstændig klart, at Jonas Eika er miljøtegningens og væskernes mester.

23 ting man fortier omkapitalismen

"23 ting man fortier om kapitalismen" er en lettilgængelig bog med et alvorligt emne: kapitalismens væsen.Med underfundig humor viser den tonegivende økonom Ha-Joon Chang, at alle økonomiske valg også er politiske valg, og at det er på tide at tale ærligt om dem.

Gaven - Tænkepauser

"Sig det med blomster", lyder Interfloras motto, men forretningen har ikke patent på ideen. Vi har givet gaver i millioner af år for at opbygge, bevare og bryde vore forbindelser til hinanden. Men en bemalet mælkekarton kan kun børn slippe af sted med, og en bårebuket til et bryllup falder næppe i…

Amok

Adam Brandt er Mesterkok; Han bader i anerkendelse og respekt for sin sublime kogekunst, og i kulissen står Michelin-guiden klar med den tredje stjerne til hans altid fuldt bookede restaurant, AMOK. 

100 dage

Det er ingen dans på roser at have røven fuld af penge. Vellykkede portrætter af tre familier, der bor på landets dyreste adresser, men stadig har deres at slås med.

Hambros Allé 7-9-13

En tankevækkende debutroman om, hvordan krisen rammer en af Danmarks dyreste villaveje. Om fernis og forkvaklede følelser og om ikke at vide hvad der er vigtigt, før det er for sent.

Udkantsmyten

Debatbog om udkantsdanmark og et opgør med forestillingen om provinsen som tilbagestående. Om provinsens betydning i den samlede økonomiske udvikling, samt bud på hvordan man stopper centraliseringen af Danmark