Anonym (ikke efterprøvet)

I støv og aske

Anne Holt har gjort det igen. Hun skriver reflekterende og mesterligt om ondskaben i endnu en meget spændende kriminalroman om et muligt justitsmord og et selvmord.

We Are Never Meeting in Real Life

With We Are Never Meeting in Real Life., “bitches gotta eat” blogger and comedian Samantha Irby turns the serio-comic essay into an art form.

Girl online går solo

Tredje bog i den internationale bestseller-serie Girl Online af YouTube-stjernen Zoe Sug, som også går under navnet Zoella.Penny er splittet mellem fornuft og følelse.Penny arbejder på et fotoprojekt.

Girl Online på turné

16-årige Penny følger med kæresten Noah på turné i Europa, men undervejs må Penny afgøre hvor meget hun skal ofre for at være Noahs kæreste. Hun kæmper med angst og savner at være en anonym blogger.

Girl Online

Penny har en hemmelighed. Ingen ved, at det er hende, som er bloggeren Girl Online. På bloggen kan hun dele sine inderste tanker og følelser og være helt sig selv. Hun skriver anonymt om skolen, drenge, sin skøre familie og de panikanfald, som fylder mere og mere i hendes liv. Penny får sit livs…

Formiddagsherskeren

Hans Erik siger sit job op og laver en blog under identiteten Formiddagsherskeren. Han bliver et populært fænomen, men efterhånden får Formiddagsherskeren mere og mere personlighed, og hvem styrer så egentlig bloggen?

Brokbloggen

Rose, Greg, Natscha og alle de andre i klassen skriver på Brokbloggen, når de har problemer, og ofte får de hjælp og gode råd fra de andre børn og ikke mindst fra deres lærer, hr. Rask