Anonym (ikke efterprøvet)

God i sengen af Jennifer Weiner

Jeg kan lige så godt sige det med det samme: "Kvinder - læs denne bog" - man både griner og græder med bogens hovedperson, Cannie, for bogen er både rørende, varm og dejlig sjov. Flere steder må man faktisk grine højt.  

Portræt i sepia af Isabel Allende

Bogens hovedperson, Aurora del Valle, kom til verden i 1880 i San Francisco og her starter fortællingen om hendes brogede liv.Moderen, Lynn Sommers, dør ved fødslen, kort inden er hun blev gift med Servero del Valle, da barnets rigtige far ikke vil vide af hende. Han forførte kun den smukke Lynn…

Slangens mønster af Minette Walters

Kriminalroman. Mad Annie findes død i rendestenen et sted i Vestlondon under strejken i november 1978. Hvorfor tror en ung kvinde at det er mord?

Under den hvide bro af Anan Singh

En ung spansk/norsk kvinde har noget fortrængt i fortiden, som langsomt afdækkes, da Oslo rystes af en række brutale mord på småpiger. Hun støttes af en indiskfødt ven, der er tidligere politimand.

De mørkøjede piger af Judith Lennox

Rachel, Liv og Katherine mødes som småpiger i 1960 og bliver "blodsøstre"; gennem atten år oplever de hver for sig dramatiske, romantiske og skæbnesvangre begivenheder, som styrker båndene mellem dem.