Anonym (ikke efterprøvet)

Historier om Danmark: Vikingetiden

Vikingetiden danner overgang mellem Danmarks forhistoriske tider og middelalderen. I løbet af Vikingetiden bliver danskerne introduceret for mange nye ting, og vi ser her de første forsøg på at danne en samfundsstruktur. En række større byer bliver til som fx. Ribe, Hedeby og Aarhus – ligesom der…

Borgen af Jesper Malmose.

Første sæson af den populære tv-serie udkommer nu i bogform. Det spændende er naturligvis, om bogen kan tilføre serien noget nyt, og om personerne får mere dybde. Svaret er et rungende nej!

Sværdsang af Bernard Cornwell

Den blodige kamp mellem englændere og danskere fortsætter i Bernard Cornwells vellykkede serie om vikingekrigeren Uthred.

Nordens herrer af Bernard Cornwell

Blodig og fængslende vikingeserie om konflikten mellem kristne englændere og hedenske danske vikinger, som forsøgte at invadere England omkring år 800.

Økser over England

Martin Jensen giver en oplysende og underholdende indsigt i et kapitel af den dansk-engelske historie, hvis man ønsker en mere sanddru fortælling end streamingstjenesternes.

Holger

Nicolai Hvidberg Jørgensen udgiver endelig sin bog om Holger Danske, et projekt der startede på teenageværelset som en drengs hyldest til idolet Peter Madsen.

Togtet : på rejse i vikingernes verden

Hvem var disse søkrigere, som frygtløst sejlede ud på havet i træskibe og for hvem, ære og familienavn var det vigtigste? Denne gennemarbejdede bog svarer på spørgsmålene.

Vei. Bog 1

Et blodigt eventyr med udgangspunkt i den nordiske mytologi. Billedsiden tager pusten fra læseren, og som i Game of Thrones er der hverken åbenlyse helte eller skurke.