Anonym (ikke efterprøvet)

Fjern af Tine Enger

Usleben vestjysk krimi med tråde bagud til vikingetro, ravforskning, militær ekspropriation og en kuldslået familiesaga.

Fjern

Da Freja Vibæk vender tilbage til barndomshjemmet i Vestjylland, fordi hendes far er død ved et tilsyneladende uheld, begynder hun at grave i sagen, som viser sig at have forbindelse med den store ekspropriation i 1960'erne, hvor landsbyer og gårde blev nedlagt og omdannet til militært…

Tankgraven

Den unge københavner Tommy kommer til Vestjylland i 1943 for at grave tankgrave -  Han bor hos Johannes og Zita, der har en smuk datter, der gør Tommy urolig.

Kvinderne på Sølvheden

Slægtsroman, der følger en sønderjysk landbofamilie fra 1900 til efter årtusindeskiftet: Fire generationer, der med stærke kvinder og hårdt arbejde følger historiens gang og de enkelte familiemedlemme.

Tvivleren I

Den nyuddannede lærerinde Olga kommer i 1924 til et stærkt indremissionsk sogn i Vestjylland og falder efter mange konflikter med de stedlige normer dog til og bliver gift med gårdejersønnen Jesper. Med et sikkert historisk kendskab tegner forfatteren et handlingsmættet tidsbillede af et fattigt og…