Anonym (ikke efterprøvet)

Tordenkrig

Afsluttende fjerde bind i fantasyserien Rød dronning leverer et brag af en finale, der løfter serien tilbage på det tårnhøje niveau, den lagde ud med.

Kongens lænker

Tredje bind i serien om oprøreren Mare Barrows er Game of Thrones værdig underholdning, hvor troskab og blodsbånd bliver testet til det yderste.

Hvad ingen ved

Bomanns bevægende ungdomsbog præsenterer læseren for følelser, der ikke anses for legale. Man bliver provokeret på sine holdninger og kommer til at tænke en tand dybere.

Nordisk mytologi for børn og unge

De nordiske guder er in og ikke uden grund. Der gemmer sig et væld af gode historier i den nordiske mytologi, som interesserer mange børn og unge.  Vis alle boglister

Den dag vi døde

Anja Hitz har skrevet en stærk, knugende og troværdig efterskoleroman inspireret af virkelige hændelser.

Den skjulte dreng

Spændende og livsbekræftende roman om flugt, venskab og troen på, at mennesker vil hinanden det godt, selvom verden kan være et skræmmende sted.

Lonely Journey

Ida Rørholm Davidsen har vundet Pingprisen for årets bedste børne/ungdomstegneserie med sin debut 'Lonely Journey', en graphic novel med et surrealistisk og sart udtryk, der handler om ensomhed i vores digitale tidsalder.

Tag gaden tilbage

Ungdomsbøger er det nye sort, og dette er et pragteksemplar af slagsen. Mød Polly fra Hirtshals, der drømmer om mere end at filetere fisk, men kommer i strid modvind efter en vild fest.

Rengøring

Sørgmunter ungdomsroman om at stå på egne ben tidligt i livet.