Anonym (ikke efterprøvet)

Drømmeren

Ungdomsbog tager fat på væsentlige problematikker som klimakrise og økonomiske problemer med magisk realisme og en snert af science fiction.

Sorg og død i børnebøger

Bøger til børn og unge der på forskellige måder handler om sorg, sygdom og savn. De første bøger er til mindre børn og de sidste er ungdomsbøger med forskellige indgange til sorgen og det at miste. Vis alle boglister

Håbets scepter

Fremragende afslutning på trilogien 'Skæbneløs' indfrier alle forventninger på bedste vis.

Til ungdommen

På eftertænksom og humoristisk facon fortæller en række unge om livet i en brydningstid fulgt godt på vej af Lisa Aisatos vidunderlige illustrationer.

Tror du på magi?

Hvis man elsker magi, er denne bog helt perfekt. 16 unge mellem 12 og 18 år har hver skrevet en novelle, hvor de mødes i magiens univers.

Det bliver et langt liv

Der går mange bekymringer og tanker gennem en teenagepiges hoved. StineStregen har illustreret 120 af dem i denne skønne tegneserie, der sætter fokus på nogle af besværlighederne.

Bastians løfte

Kokkedals helt eminente fantasy-serie afsluttes med dette fjerde bind. Samlet set er værket dansk fantasy i absolut verdensklasse.

Nordisk mytologi

De nordiske guder er in og ikke uden grund. Der gemmer sig et væld af gode historier i den nordiske mytologi, som også interesserer mange børn og unge.  Vis alle boglister

Tarantino roadtrip

En alt andet end perfekt verden opleves gennem en rebelsk teenager, der ikke finder sig i hykleri og falskhed og betragter sig selv i en verden, der ikke forstår.