Anonym (ikke efterprøvet)

Halvvejen til Rafael af Bjarne Reuter

Halvvejen til Rafael rummer en samling stemningsfulde noveller plus et par digte.  De handler om drenge og mænd fra livets begyndelse til livets afslutning.

Drengene fra Sankt Petri af Bjarne Reuter

Bjarne Reuter har hentet inspiration til romanen ”Drengene fra Sankt Petri” fra modstandsgruppen Churchill-klubben, der bestod af unge drenge i Aalborg.

Barolo Kvartetten af Bjarne Reuter

Et ægteskab præget af falske toner og løgne, på randen af et sammenbrud. Hvem hjælper adskillelsen på vej? Og er et mord med musik i mon den rigtige løsning?

Løgnhalsen fra Umbrien af Bjarne Reuter

Giuseppe Pagamino fra Umbrien er en løgnhals og historiefortæller. Det redder ham gang på gang fra inkvisitionens klør, da han 1349 rejser til Lucca for at finde det evige liv.

Ved profetens skæg af Bjarne Reuter

Fortælleren er Elliott Omaha Mortensen, sådan en stille observerende dreng, som det er let at holde af: hans reuterske dimensioner bringer mindelser om Buster Oregon Mortensen. Blot tager 'Ved profetens skæg' sit udgangspunkt i 1950ernes Danmark.Elliott er med sine skøre forældre naboer til…

Månen over Bella Bio af Bjarne Reuter

Og hvad er det så med den måne? Jo, titlen er fra historiens mormor, der siger, at månen hver søndag stod halvt over Bella Bio. Den anden halvdel var hældt ned i biografen!

Reuter, Bjarne - Når snerlen blomstrer

I ungdomsklassikeren Når snerlen blomstrer tegner Bjarne Reuter et billede af ungdomslivet, og de genvordigheder, vi alle skal gennemleve i overgangen mellem barn og voksen.

Prins Faisals ring af Bjarne Reuter

En sprudlende veloplagt røverroman, fuld af fantasi og dramatik, alvor og lune. Den er skrevet i et levende og varieret sprog med megen dialog. "I det herrens år 1639 kuldsejlede en portugisisk fuldrigger ud for Saint Christophers kyst og forsvandt med mand og mus. På sin vej fra Afrika til den ny…

En som Bjarne Reuter

Grundig og velskrevet biografi, krydret med masser af citater, kaster et sjældent lys over et stort forfatterskab og historien bag og giver lyst til at læse mere.