Anonym (ikke efterprøvet)

Oprørerne af Julie Kagawa

En vidunderlig fantasy-serie, som også indeholder en klassisk agent historie og masser af humor.

Træer sår sig selv af Iselin C. Hermann

”Træer sår sig selv” er en erindret roman – en sanset roman – en varm roman og en roman set fra barnets plads i tilværelsen. Barnet er i dette tilfælde den 5-årige Sveske, der tilbringer en sommer hos sine morforældre og tre morbrødre. Tiden er Danmark i 1960´erne, og stedet er egnen omkring…

Træernes ukendte liv

Udforsk træernes fascinerende verden og bliv klogere på alt det, de kan, i usædvanlig flot og indbydende fagbog, der kalder på fordybelse og undren.

Jorden rundt i 80 træer

Pragtværk om 80 udvalgte træarter fra hele verden, hvor tekst og illustrationer går op i en højere enhed. Kulturhistorisk formidling, når den er allerbedst.

Træmuseet

Træmuseet er, blandt så meget andet, et vigtigt og originalt bidrag til de senere års danske klimakrise-litteratur. 

Ege-ekspeditioner

Kan man skrive en hel bog om danske egetræer? Og gider nogen læse den? Ja til begge dele, når det er Lejbachs smukke blyanttegninger ledsaget af Blendstrups underfundige tekster.

Katten og træet

Poetisk fortælling om at blive gammel og langsomt mærke, at kræfterne slipper op

Træernes hemmelige liv

Præsentation af træernes liv, kommunikation, kærlighed og følelser, hvor forfatteren, som er skovfoged, trækker både på egne erfaringer og på de nyere videnskabelige opdagelser.

De danske træer

Klassiske naturdigte om danske træer. Træerne er desuden afbildet i fotos, tegninger og grafik og med tilhørende noter om anvendelse, myter og folketro

Et træ

Hertil findes kassettebånd