Anonym (ikke efterprøvet)

Thread Ripper

Smukt hypridværk af en forfatter, der kan sit håndværk så godt, at det bliver en smule stift.

Mit smykkeskrin

Mit smykkeskrin er på én gang fyldt med tab, sorg, gaver og værdier. En tung halskæde med syv led, som både forfatter og læser kan bære med smerte og stolthed.

Et hjerte i alt

Spændende indblik i en forfatters praksis og tanker om, hvordan menneske og verden er forbundet. Især prosaen fremstår interessant i sit udtryk.

Udryddelsen

Den amerikanske præsident er foruroliget over rapporterne om fundet af en ny og hyperintelligent menneskeart. En gruppe elitesoldater sendes afsted for at eliminere truslen. Da lederen af gruppen,Jonathan Yeager opdager at mutationen muligvis kan redde hans lungesyge dreng, kommer han i tvivl om…

Et lille kammer

Line og Thomas er to unge mennesker som forsøger at forstå hinanden og deres kærlighed. De har svært ved at håndtere følelserne og begynder at betragte hinanden som et cellebiologisk eksperiment.

Det hvide mørke

Det hvide mørke er en fortælling om familiehemmeligheder, om hvordan fortiden former vores liv og om en ung kvinde, der vælger at plante sit eget stamtræ.

Rosinkongen

Rosinkongens hovedpersonen og helt i er Gustaf Eisen; videnskabsmand, regnormeforsker og eventyrer. Denne mand, som i barndommen var så skrøbelig at det ansås som uvist hvorvidt han ville overleve, kom nemlig til at leve et liv som savner modstykke i Sverige såvel som i Danmark. Han slog…

Inferno

Dan Brown disker igen op med en forrygende cocktail af spænding, skjulte symboler og som noget nyt - et tankevækkende og ganske moralsk provokerende tema. Filmatiseret i 2016 under samme navn med Tom Hanks i hovedrollen.