Anonym (ikke efterprøvet)

Iagttagelserne af Jane Harris

Det er en spændende historie, der møder læseren i denne stemningsfulde historiske roman fra 1800-tallets Skotland.

Drømmemestrene

Drømmemestrene er en historie med meget på hjerte og hjertet på rette sted. Sød, men aldrig fjollet. Alvorlig, men aldrig kedelig.

Alias Grace

Atwoods romaner storhitter på skærmen, og filmatiseringen har resulteret i endnu en smuk nyudgivelse. Historien om et af Canadas mest berygtede mord er dyster og dragende.

Adorias diamant - Det glitrende hof 1

Da den unge grevinde Adelaide af Rothford bliver tvunget til at forlove sig med en frastødende slægtning, stikker hun af for at begynde et nyt liv i det fjerne land Adoria. Hun slutter sig til Det Glitrende Hof under dække af at være en jævn tjenestepige.

1915 - da kvinder og tyende blev borgere

Levende og læseværdigt kulturhistorisk værk om kvinders og tyendets kamp for valgret i tiden fra 1849 – 1915 giver en levende fremstilling af tidens modsætninger og klasseforskelle.

Da kvinder og tyende blev borgere

Med sit helt særlige talent for at gøre fortiden levende, fortæller Pia Fris Laneth i 1915 historien om, hvordan kvinder og tyende blev borgere. Det er historien om, hvordan det danske folkestyre blev demokratisk, fra Enevældens afskaffelse i 1849 og frem til 1915 - 66 års hårdt arbejde for…

Uindviet jord

I 1829 bliver den islandske tjenestekvinde Agnes Magnúsdóttir henrettet for drab, men begik hun virkelig ugerningen? I sin sidste tid bliver hun anbragt i forvaring hos en modvillig familie, og brudvis fortæller hun sin historie til dem og en ung hjælpepræst

Nye tider

Fay Weldon spidder igen snæversynet i tredje bind af Kærlighed og arv-trilogien, hvor traditioner og kønsroller er i opbrud.

Huset Longbourn

Downstairs-historie som giver et helt nyt perspektiv på upstairs-historien i "Stolthed og fordom". En velskrevet, spændende og rørende fortælling om livet for foden af trappen i Mr. og Mrs. Bennets husholdning