Anonym (ikke efterprøvet)

Terror

Terrorisme har mange ansigter, terrorisme er mange steder og hele tiden og bruges til mange ideologiske formål. Litteraturen, som kan nuancere de storpolitiske strategier, giver plads til menneskene og den menneskelige sandhed bag historierne.

Flygtningen af Olav Hergel

Højaktuel, spændende og satirisk politisk thriller fra dagens Danmark. Den handler om terror, flygtninge og menneskelig anstændighed.

Hudlappen

Forhåbentlig bidrager Philippe Lançons bog med at minde os om, hvorfor det stadig er vigtigt at kæmpe for retten til at mene (og sige), hvad man vil.

Occidentens stjerne

Benni Bødker formår i den grad at sætte tankerne i gang, og han har skrevet en virkelig spændende roman, der foregår i et Paris, man sjældent hører om.

Vinter land

Journalistparret Kim Faber og Janni Pedersen har skruet en rigtig god krimi sammen om terror og ondskab.

Terroristen fra Nørrebro

Velskrevet og elementært spændende uden at gøre terrorisme til underholdning. Bogen bidrager til en øget forståelse for radikaliseringens væsen.

Tryg i en terrortid

De to forfattere sætter terrorismen i perspektiv og forsøger at berolige læserne i velskrevet og velargumenteret bog.

Afslutningen : mål: Osama bin Laden

Historien om USAs jagt på Osama Bin Laden (1957-2011), manden bag terrorangrebet den 11. september 2001. Fra efterretningsarbejdet over specialtroppernes forberedelse af operationen til Bin Ladens endeligt

Afslutningen

Historien om USAs jagt på Osama Bin Laden (1957-2011), manden bag terrorangrebet den 11. september 2001. Fra efterretningsarbejdet over specialtroppernes forberedelse af operationen til Bin Ladens endeligt.