Anonym (ikke efterprøvet)

DreamInducer af Ellen Garne

Schmidt-Francke er en succesfuld forretningsmand med interesse for teknologi. Men desværre kan familien ikke programmeres – og det kan hans nattesøvn heller ikke. Eller kan den?

Meteorjagten

En must-read for alle fans af Jules Verne for første gang på dansk. Om menneskets forfængelighed, drømme om guld og berømmelse og kamp for at blive den bedste.

Armageddon år 2419

Science fiction. I år 1927 ender den tidligere soldat Anthony Rogers p.g.a. en radioaktiv gas i dvale. Da han vågner næsten 500 år senere er Nordamerika invaderet af Han-folket og amerikanerne fordrevet til skovområder. Rogers bliver involveret i frihedskampen

Det europæiske forår

Spækket med både aktuelle og eviggyldige temaer er denne roman, som tegner et billede af Danmark i en måske ikke så fjern fremtid, en litterær og intellektuel fornøjelse.

Rygtet om hendes død

Kasper Hoff har skrevet en veldrejet, satirisk sci-fi-roman, der stiller etiske spørgsmål og underholder.

Kampen mod naturens kræfter

Populærvidenskabelig præsentation af en række af de farer, naturen har at byde på, og præsenterer forskningsverdenens svar på udfordringerne frem til år 2050. Indhold:

Mimesis

Den meget ambitiøse debutroman skildrer en umenneskeliggjort virtuel verden og er samtidig en smuk kærlighedshistorie.

Happy Nation

Tankevækkende dansk debutroman om IT-teknologi, virtual reality, overvågning og kontrol. Historien er udformet som en elegant krimi og et særdeles skræmmende fremtidsscenarie.  

Teknologi - Tænkepauser

Vi er døgnet rundt omgivet af teknologi, hvoraf vi nok kun er bevidste om de mest oplagte som PC, iPad og telefon. Forfatteren, der er cand.mag. i informationsvidenskab, vil have os til at tænke lidt mere over teknologiens betydning og væsen.