Anonym (ikke efterprøvet)

DreamInducer af Ellen Garne

Schmidt-Francke er en succesfuld forretningsmand med interesse for teknologi. Men desværre kan familien ikke programmeres – og det kan hans nattesøvn heller ikke. Eller kan den?

Spekulativ fiktions klassikere

Spekulativ fiktion dækker over en bred vifte af genrer som science fiction, fantasy, magisk realisme, horror, dystopi, utopi, klimafiktion og cyberpunk. Fælles for disse genrer er de grænseløse muligheder for fortællingen, som inviterer læseren til at udforske nye verdener og få nye ideer og…

Spekulativ fiktion

Spekulativ fiktion udforsker alternative virkeligheder, hvor elementer af videnskab, teknologi og fantasi vikles sammen og udfordrer vores forståelse af verden, som den ser ud i dag. I spekulativ fiktion kan alt ske: fra rejser gennem tid og rum, over sammensmeltningen af menneske og maskine til…

De falske liv

En uforudsigelig og hæsblæsende fortælling om fiktionsagenterne, der rejser ind i bøger for at redde historien og karaktererne fra fremmede agenter.

Tyngdens regnbue

Med 50 års forsinkelse er Pynchons vanvittige mesterværk endelig udkommet på dansk. Et stykke litterær danmarkshistorie i sig selv. 

Den frie verden (en first world-tragedie)

Klasse, kapitalisme og forvrænget kropspositivisme er på spil i sorthumoristisk fremtidsscenarie, hvor vi intet har lært, men genbruger det værste fra tidligere tider.

Datter af dybet

En moderne Jules Verne-fortælling med en forældreløs, kvindelig hovedperson for børn fra 10 år.

Stilheden

Når de digitale forbindelser forsvinder, er der kun båndet imellem os mennesker tilbage. Don DeLillo har endnu engang fingeren på det moderne menneskes puls.

Kentuki

Menneskets trang til samvær og nærhed sættes på spidsen i spændende og foruroligende fremtidsvision, der er tankevækkende realistisk.

Den usynlige krig

Denne imponerende roman blander alt det bedste fra genrene og byder på en spændende rejse ind i de vildeste romaner, hvor alle har en løgn eller ti i ærmet.