Anonym (ikke efterprøvet)

Kald det søvn af Henry Roth

"Kald det søvn" foregår inden Første Verdenskrig i et jødisk immigrantmiljø i New York. Her mødes alskens sprog og kulturer i én stor kakofoni, som opleves af den 8-årige David, der netop er kommet til USA. Han skal erobre hele denne nye, brogede verden med et liv og et sprog, han ikke forstår, og…

Nattoget

Perfekt godnathistorie med indbydende illustrationer viser, at hvis man løser problemerne sammen, er der ingen forhindringer, der er for store.

Hvor sover dyrene

Nogle dyr har de mest overraskende og sjove sovevaner. Bliv klogere på det i denne charmerende og lærerige godnathistorie.

Mit år med ro og hvile

En begavet og urovækkende fortælling om et menneske, som i længslen efter et andet liv vælger at omfavne sin egen apati og overgive sig til søvnen i et år.

Søvn

Denne pragtfuldt illustrerede guide til bedre søvn retter sig mod alle, der oplever, at et travlt sind holder dem vågne om natten. 

Søvn

Sjældne fardigte. Ærlige og ret præcise beskriver de frustrationen og den afmagt, man udsættes for af et spædbarn. Formeksperimentet er vellykket, men samlingen er uden de helt store armbevægelser.

Søvnens gidsler

Tre mennesker lider af de samme søvnproblemer og går på samme klinik - De oparbejder et venskab, og da den enes søn bliver bortført, sandsynligvis af den italienske eksmand, hjælpes de ad under et ophold i Italien med at finde sønnen igen

Shhh

Billedbog med rimet tekst. Alle dyrene og den lille dreng er trætte om aftenen. Alle finder de et godt og trygt sted at sove