Anonym (ikke efterprøvet)

Jelne af Henriette E. Møller

Stilsikker og meget velskrevet romandebut om pigen, der drog ud for at finde sig selv, sin fortid og sandheden om sin mors død. Fem stjerner – mindst!

Geddesvinget : en mærkværdig roman

Den socialt isolerede og ensomme Andreas er i 40'erne, da han møder og forelsker sig i Pia. Som barn begik hans mor selvmord og hans bedste ven druknede. Disse oplevelser forfølger i skikkelse af tre ånder Andreas i hans voksne liv. Pia elsker ham og vil gerne redde ham, men kan hun?

Efter branden : roman

Efter flere års adskillelse mødes 70-årige Stig og hans to voksne døtre i et sommerhus i Vestjylland. Tiden er kommet til at gøre op med skuffelser, svigt og gammelt nag

Rengøring

Sørgmunter ungdomsroman om at stå på egne ben tidligt i livet.

Blå tiger

Normalitetens grænseområder udfordres i Långs psykologiske udviklingsroman. Blå tiger er vanvittig, vild og finurlig.

Flammernes farve

Lemaitres selvstændige fortsættelse af ’Vi ses deroppe’ fortæller om det parisiske borgerskab i mellemkrigstiden i et særdeles flot og flydende sprog. Mød Pierre Lemaitre til LiteratureXchange den 13.-23. juni. Læs mere her.

India Place

Kompliceret kærlighed, humor og nære venskaber. Der er så meget at holde af i Samantha Youngs Dublin Street-serie, der forfiner romancegenren på den smukkeste måde.

Yahya Hassan : digte

Digte der med vrede, indignation og stor sproglig kraft sætter ord på hvordan det er at vokse op i en ghetto, hvor vold, svigt og kriminalitet er en del af virkeligheden

Rygtet om hendes død

Kasper Hoff har skrevet en veldrejet, satirisk sci-fi-roman, der stiller etiske spørgsmål og underholder.