Anonym (ikke efterprøvet)

Øm

Den 49-årige David Bramsen længes mod fortiden. Han savner sin ekskone, sin halvvoksne søn og de gode gamle dage, hvor verden var langt mere enkel og overskuelig.

Dage med galopperende hjertebanken

Stressramt og forelsket skriver Maja Lee Langvad sig igennem krisen, mens hun definerer en stærkere identitet for sig selv som et skrivende menneske.

Langsomheden 1.0

63 forskelligartede digte, der på hver sin måde aftegner langsomheden.

Glemt

Efter længere tids stress og ubehagelig opførsel får lægen Daniel konstateret Alzheimers, og hans kone Annemette må træde til og overtage føringen. Men hvornår må man acceptere nederlag mod en uhelbredelig sygdom?

Væk mig når jeg dør

Tvede har fuld fart på, men da han bliver kæreste med Luise begynder problemerne; Hun lider af anoreksi, men der er også noget andet mystisk ved hende

Det blanke vand : roman om kærlighed og magt

Det velhavende ægtepar Seeman i Holte har deres problemer: han har stress, hun lider af narkolepsi, og deres nye havemand Henry og hushjælpen Lillian har tilsyneladende deres egne dagsordener.

Sorgforstøveren

Thor Moslav er sorgforstøver: Nogle menneskers sorg materialiseres som dyr, han kan formindske eller fjerne. Da en sorgelefant dræber en af hans klienter, er hans karrierre på spil

Moren som hersede sig ihjel

Fridas og Ellens mor herser så meget med dem, at hun til sidst falder død om i en snedrive. Kan pigerne og faderen klare sig uden hende, og kan englene oppe i himlen klare hendes herseri?