Anonym (ikke efterprøvet)

Min lille horror

Mette Zingenbergs debut-noveller Min lille horror er en parring mellemTove Ditlevsen, Edgar Poe og sydens fugt og varme. 

Axolotl Roadkill

 Mifti er 16 år, afhængig af alle de stoffer, hun kan komme i nærheden af, og skammeligt forsømt af sin alkoholiserede, nu afdøde, mor og (ånds)fraværende far - Efter moderens død crasher hun hos sine ældre, ligeså fucked up halvsøskende i Berlin og prøver i en evig døs af selvudslettende…

Julie

Romanen er fortalt som en personlig dagbog af pigen Julie Bertelsen, om hendes liv som stofmisbruger i Odense og hendes kamp for at blive stoffri

I morgen er det slut

I selvbiografisk form fortæller den 15-årige Christiane, hvordan samfundsmæssige forhold, dårlige familie- og boligforhold, samt manglende venner får hende til at blive heroin-junkie og prostitueret som 13-årig.

Når festen er forbi

Line Risbergs personlige beretning om sit møde med ecstasy, og hvor galt det gik for hende - Hun er i dag dømt til at tage medicin resten af livet, og hendes hjerneskader er permanente.

Mit navn er angel

Forfatterens beretning om barndommen med sin rodløse mor og om hvordan hun som 16-årig synker dybere og dyrere ned i en verden af narko og prostitution - I en alder af 33 år lykkes det hende at komme ud af misbruget og få et normalt liv.

Varulvsvalsen

En ung kvinde med en lille søn har netop påbegyndt sin drømmeuddannelse, da hun helt uventet trækkes ind i et alvorligt narkotikamisbrug. Hendes familie og venner prøver desperate og fortvivlede at hjælpe hende, men må efterhånden indse, at de ikke magter opgaven

Submarino

Nick er vred og selvdestruktiv og afreagerer med styrketræning og alkohol - Hans bror er alene med sin 6-årige søn, som han prøver at sikre en god opvækst midt i sin evige jagt på heroin. Filmatiseret i 2010 af Thomas Vinterberg med titlen "Submarino"