24 feb.21

Bogliste

Tæt på kendte danskere

Bøger på listen

Casper

Af Martin Kongstad

Casper

Casper Christensen har levet et tumultarisk liv på første klasse og givet Martin Kongstad adgang til det hele. Det er der kommet en meget anderledes og læseværdig biografi ud af.
Læs mere

Testamentet

Af Anne Linnet

Testamentet

Modig skildring af de intense oplevelser og erfaringer fra kærlighedens og musikkens verden, der har gjort Anne Linnet til et stærkt menneske og en moden kunstner.
Læs mere

Kim Larsen - mine unge år

Kim Larsen ta´r albummet ned med billeder af tiden, der skred. Jens Andersen kigger med og tekst og tone smelter sammen som i Kims bedste sange.
Læs mere

Alting har sin pris

Af Diana Benneweis

Alting har sin pris

Diana Benneweis' personlige beretning om sin opvækst i det gamle danske cirkusdynasti Benneweis og sit brogede og begivenhedsrige liv.
Læs mere

Jesus, pengene og livet

Af Gretelise Holm

Jesus, pengene og livet

Den succesrige krimiforfatter fortæller i sine erindringer om en barndom præget af fattigdom og tæsk. Bogen er både biografi og en fantastisk historiefortælling fra halvtredserne…
Læs mere

Kærligheden, kampen og kloden

Som feministisk strigle og ukuelig forsvarer for de svageste i samfundet får Gretelise Holm sagt et par drøje sandheder om det danske samfund i de sidste 50 år i andet,…
Læs mere

Det uperfekte menneske 1+2

Knepning, konebytning og kondicykling. Fornøjet eller forarget? Jørgen Leths selvbiografi vil man enten elske eller hade.
Læs mere