30 nov.20

Bogliste

Psykologiske thrillers

Bøger på listen

Hun som våger

Af Caroline Eriksson (f. 1976)

Hun som våger

Nysgerrigt vindueskiggeri bliver til besættelse, når Elena i ensomheden er observatør i familien Storms liv. Snart lurer faren, og rollen som observatør bliver umulig.
Læs mere

Gode naboer

Af Mattias Edvardsson (f. 1977)

Gode naboer

Under den blankpolerede overflade lurer det mørke og dystre i denne spændende psykologiske thriller om et sammentømret nabolag. 
Læs mere

Sidst jeg så dig

Af Liv Constantine

Sidst jeg så dig

En pageturner af en thriller, der leder tankerne hen på de gode gamle Agatha Christie-bøger i bedste whodunit-stil og med paranoiaen lurende i baggrunden.
Læs mere

Døden er kun et øjeblik

Af Lisa Holmfjord

Døden er kun et øjeblik

Thriller om kvindemishandling, der foregår i alle samfundslag, er en velskrevet skildring om Esthers forsøg på at frigøre sig fra en voldelig ægtemand.
Læs mere

Kongeriget

Af Jo Nesbø

Kongeriget

Krimimesteren har for en stund forladt sin genre, men hans thriller, der både er en familiehistorie og en hjemstavnsskildring, er lige så spændende og medrivende. 
Læs mere

Rivalen

Af af Sophie Hannah, Holly Brown, B.A. Paris & Clare Mackintosh

Rivalen

Velskrevet og fængslende thriller om en gruppe teenagepiger og deres mødre i et snævert og sammenspist miljø på en teaterskole i London. 
Læs mere

Den onde søster

Af Karen Dionne

Den onde søster

Man skal lede længe efter en ondskab så voldsom og gennemført som den, der gennemsyrer denne fortælling. En vanvittig spændende og mørk historie, der kræver gode nerver.
Læs mere

Den der falder

Af Michael Larsen (f. 1961)

Den der falder

Det er en meget velskrevet og anderledes thriller, Michael Larsen denne gang har begået, der delvist bygger på selvoplevede søvnlammelser.
Læs mere