22 sep.21

Bogliste

Psykologiske thrillers

Bøger på listen

Krybdyrmemoirer

Af Silje O. Ulstein (f. 1985)

Krybdyrmemoirer

Velskrevet psykologisk thriller er helt umulig at lægge fra sig. Som en slange ruller handlingen sig sammen og ligger til sidst smukt foldet sammen med ringen sluttet.
Læs mere

Passager 23

Af Sebastian Fitzek (f. 1971)

Passager 23

Fremragende og uforudsigelig thriller kræver stærke nerver og nogle timers fuldstændig fred og ro.
Læs mere

Sanatoriet

Af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Sanatoriet

En historisk roman om magt, kvindekamp og kærlighed. Anne Sophie Lunding-Sørensen maler endnu engang nogle vidunderlige portrætter af kvinder, der stikker ud.
Læs mere

Eileen

Af Ottessa Moshfegh

Eileen

Forrygende feel-bad roman om Eileen, hvis bitterhed, negativitet og selvhad sjældent er set mage. Sproget er smukt, humoren kulsort som bogforsiden.
Læs mere

Døden er kun et øjeblik

Af Lisa Holmfjord

Døden er kun et øjeblik

Thriller om kvindemishandling, der foregår i alle samfundslag, er en velskrevet skildring om Esthers forsøg på at frigøre sig fra en voldelig ægtemand.
Læs mere

Den onde søster

Af Karen Dionne

Den onde søster

Man skal lede længe efter en ondskab så voldsom og gennemført som den, der gennemsyrer denne fortælling. En vanvittig spændende og mørk historie, der kræver gode nerver.
Læs mere

I en mørk, mørk skov

Af Ruth Ware (f. 1977)

I en mørk, mørk skov

Snigende uhygge og intens spænding langt ude i den mørke skov, hvor en flok veninder er samlet til polterabend. Spørgsmålet er, om der bliver bryllup.
Læs mere

Mørkt bedrag

Af Colleen Hoover

Mørkt bedrag

Lowen skal skrive en serie færdig for en kvindelig succesforfatter, der er invalid efter en ulykke. Lowen bor i forfatterens hus, der er ramt af sorg efter flere familietragedier,…
Læs mere