03 mar.21

Bøger på listen

Flora Nattergal

Af Mette Hegnhøj og Anna Jacobina Jacobsen (Ill.)

Flora Nattergal

En indsigtsfuld fortælling om at være den, hvis enorme hjerte banker for de svage, men også om at være den, der er tættest på dette hjerte, men alligevel føles længst væk. 
Læs mere

Tid

Af Anne Sofie Allermann og Anna Jacobina Jacobsen (Ill:9

Tid

Billedbogen forklarer med få sætninger, hvordan man kan indfange begrebet tid. Illustrationerne kompletterer på fornemste vis forfatterens filosofiske spinderier. 
Læs mere

Lille Moskusmand

Af Annie Bahnson

Lille Moskusmand

Sandfærdig og sørgmodig historie fra Nordøstgrønland om et usædvanligt venskab mellem en mand og en lille moderløs moskuskalv. 
Læs mere

Rapfod : historien om en lille, letbenet dinosaur

Det er svært at være alene og at have mistet hele sin familie. Særligt når man er en lille comsagnatus, som er et let byttedyr for de meget større og farlige rovdinosaurer.
Læs mere

Stenfjæs

Af Lars Daneskov

Stenfjæs

Lars Daneskov formår at fange både voksne og børn med sin skøre og underfundige stil, når han fortæller om vrisne ønskesten, bandende babyer og superhelte.
Læs mere

Midnatsbanden

Af David Walliams

Midnatsbanden

David Walliams forener humor og nonsens med hospitalsindlagte børn i en forrygende historie om en gruppe børn, der sætter sig for at besejre de onde voksne.
Læs mere

Mefisto

Af Bernard Villiot og Antonie Guilloppé (ill.)

Mefisto

Stilfuld og flot sort-hvid billedbog med en rørende historie om at være offer for menneskers fordomme og føle sig fremmedgjort.
Læs mere
Default Image

Kære tante Agathe

Af Beatriz Martin Vidal

Kære tante Agathe

Et mesterligt eventyr og en forunderlig rejse ad fantasiens veje, udtrykt i fantastiske illustrationer, der er svævende, magiske og drømmende.
Læs mere