07 jul.20

Bogliste

Bøger for litteraturnørden

Bøger på listen

Litteraturen giver form til en følelse

Fremragende artikler fra et langt liv i litteraturens tjeneste lyser af indsigt og glæden ved at læse og formidle. Her er livserfaring, tankegods og inspiration til mange timer.
Læs mere
Verdenslitteraturer

Verdenslitteraturer

Af Mads Rosendahl Thomsen Tore Rye Andersen og Jakob Ladegaard (red)

Verdenslitteraturer

Glæd dig til en spændende rejse jorden rundt, hvor eksperter guider dig til interessante forfatterskaber, der giver nye perspektiver på litteraturens rolle i en global sammenhæng.
Læs mere

Bogsteder

Af Kurt Rodahl Hoppe

Bogsteder

Uanset om man er bibliofil, uforfalsket bogelsker, æstetiker med hang til systemer eller rummer elementer af det hele, er denne bog en berigende oplevelse, der taler lige ind i…
Læs mere

Litteratur

Af Dan Ringgaard

Litteratur

Litteraturen er ikke, hvad den har været. Og den vedbliver heller ikke at være, hvad den er nu. Tag med på en begivenhedsrig rejse med den uhåndgribelige litteratur i hånden.
Læs mere

50 værker - højdepunkter i verdenslitteraturen

En bog, som åbner verdenslitteraturens store værker og giver nye perspektiver på litteraturen, hvad enten man allerede har læst værkerne eller endnu har dem til gode.
Læs mere

Fra skyggerne af det vi ved

Grundig gennemgang af den selvbiografiske roman med 'Min kamp' som omdrejningspunkt. Dette er bogen, hvis man interesserer sig for Karl Ove Knausgårds autofiktion.
Læs mere

Tema

Bøger om bøger

"Det vidunderligste af menneskets forskellige redskaber er uden tvivl BOGEN - de øvrige er bare forlængelser af dets krop; men bogen er en forlængelse af hukommelsen og fantasien" - Jorge Borges
Læs mere