07 aug.20

Bogliste

Dansk politik –Biografier

Bøger på listen

Politik der forandrede Danmark

En utraditionel Danmarkshistorie, der består af en række punktnedslag i Danmarks nyere historie centreret omkring love, der fik en vidtrækkende betydning.
Læs mere

Hvid røg, sort tårn

Af Elisabet Svane

Hvid røg, sort tårn

Et ’twitter-portræt’ i bogform, hvor kittet mellem de små beskeder er interviews, som til slut giver et overraskende nuanceret billede af en moderne politiker.
Læs mere

Valgt: Erindringer II

Af Ritt Bjerregaard

Valgt: Erindringer II

Levende og åbenhjertigt, men også uden nævneværdig selvkritik, gør Ritt Bjerregaard status over sine første tyve år som aktiv politiker. 
Læs mere

Uden mandat : en biografi om Henrik Kauffmann

Underholdende og oplysende beretning om Henrik Kauffmann. Foruden historien om hans liv, hvor Grønlands skæbne fylder en del, giver bogen perspektiver på Danmarks udenrigspolitik.
Læs mere

Op mod strømmen

Af Bertel Haarder

Op mod strømmen

I denne velskrevne erindringsbog møder vi en erfaren og dygtig venstrepolitiker, der vægter sine grundtvigianske idealer højere end politisk opportunisme.
Læs mere

Fra Bornholm til Folketinget

Af Anne Marie Glistrup

Fra Bornholm til Folketinget

Mogens Glistrups ældste datter, Anne-Marie Glistrup, giver sit kærlige bud på, hvilken person faderen egentlig var, både privat og som politiker.
Læs mere

Den hemmelige socialdemokrat

Insider-beretning om kliker og kammeratskab i Socialdemokratiet, forfattet af et anonymt medlem af Socialdemokraties folketingsgruppe.
Læs mere

Hækkerup

Af Nikolaj Bøgh

Hækkerup

Historien om mennesket og politikeren Per Hækkerup (1915-1979), udenrigsmininister i Jens Otto Krags og Anker Jørgensens regeringer.
Læs mere