08 maj.23

Bogliste

Bøger om bøger

Bøger på listen

Kasse 19

Af Claire-Louise Bennett

Kasse 19

Genresprængende og fascinerende værk om litteraturen som samtalepartner. At læse er at leve, synes denne vilde roman at sige.
Læs mere

Byen i skyerne

Af Anthony Doerr

Byen i skyerne

En gobelin af historier, der er vævet så forunderligt, at den forbinder levet liv med flere hundrede års mellemrum.
Læs mere

Midnatsbiblioteket

Matt Haig har skrevet en rørende og spændende roman om livsvalg, selvaccept og bogmagi. En læseoplevelse som både underholder og sætter sig i læseren efterfølgende.
Læs mere

Penelope er syg

Af Ole Robert Sunde (f. 1952)

Penelope er syg

Ole Robert Sundes essayistiske skrivemåde, fyldt med associationer, gør romanen helt usædvanlig og uforglemmelig. En hel verden udtrykkes i en enkelt sætning.
Læs mere

En søn

Af Alejandro Palomas (f. 1967)

En søn

Magisk mesterværk om Guille, der bor alene med sin far, er en hjertegribende fortælling om at finde trøst i sin fantasi og i litteraturen, når verden gør ondt.
Læs mere

Rosens navn

Af Umberto Eco

Rosens navn

Mord, kættere, mennesker der bliver brændt på bålet. Vi er tilbage i middelalderen i året 1327, hvor en munk bliver fundet død.
Læs mere

Den uendelige historie

En drengs fantasi fører ham ud på en magisk rejse for at redde et døende land. Den uendelige historie holder stadig som eviggyldig og højtelsket børneklassiker.
Læs mere

Tema

Tema

Tema

Bøger om bøger

"Det vidunderligste af menneskets forskellige redskaber er uden tvivl BOGEN - de øvrige er bare forlængelser af dets krop; men bogen er en forlængelse af hukommelsen og fantasien" - Jorge Borges
Læs mere