Bog

Vilde farver

Af (
2019
)

Anmeldelse

Vilde farver af Courtney Dicmas

12 jun.20

Courtney Dicmas introducerer barnet for de basale farver med sine lune og humoristiske illustrationer af havets dyr, der indbyder til, at barnet og den voksne kan finde på små historier om dyrene sammen.

Denne nye pegebog er en del af en serie på fire bøger, der handler om henholdsvis former, farver, tal, og modsætninger. De indeholder hver især mange elementer, der kan give barnet en god oplevelse og en god introduktion til bøgernes verden. Der er fine kontraster, der fanger blikket og elementer, der er lidt overraskende, som man kan hæfte sig ved og måske genkende, næste gang man læser bogen sammen. Tegningerne stimulerer den spirende fantasi, og samtidig er der også meget læring for barnet. Bogen har en god størrelse, lille nok til at tumlingen med lidt mere udviklet motorik kan styre den selv og samtidig stor nok til, at barnet og den voksne kan sidde og kigge i fællesskab.

I denne bog bliver barnet vist de mest almindelige farver, og disse er kreativt illustreret ved hjælp af havets vilde dyr og den naturlige mangfoldighed, der findes under vandet. Det fungerer rigtigt godt, og Courtney Dicmas skaber en spænding med sine flotte tegninger, der inspirerer fantasien. Tegnestilen er virkelig underholdende og fuld af humor, noget man ikke altid ser i pegebøger.

Det er en hyggelig lille bog, som man sagtens kan læse og kigge i flere gange med barnet, da illustrationerne lægger op til, at man som læser digter små historier om dyrene på billederne.

Bogdetaljer

Forlag
Mais & Co.
Oversætter
Merete Schäffer
Faustnummer
99122377050805763
ISBN
9788793723214
Antal sider
14

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer