Bog

Trio

Af (
1999
)

Anmeldelse

Trio af Cæcilie Lassen

01 nov.99
Skribent

Anton, Juri og Faina, som udgør trapeztrioen Kabakovs, har fået et sommerarrangement på Plænen i Tivoli. De kommer fra cirkusskolen i Moskva og er for første gang uden for Rusland.

Opholdet i København virker ret så overvældende på dem, og de kigger forundret på alt det man kan købe her, og på hvor dyrt det er.

Juri og Anton er brødre og på et tidspunkt bliver Anton opsøgt af Dmitrij, en bekendt fra cirkusskolen i Moskva, som begge brødre har et afhængighedsforhold til. Anton har lånt penge af Dmitrij til at bestikke en agent, så de kunne få arrangementet i København, men uden at fortælle det til de to andre, og nu kræves pengene betalt tilbage.

Faina får en tilbeder, som sender røde roser og ser forestillingen hver aften. I al hemmelighed mødes Faina med sin russisktalende tilbeder, men brødrene må ikke vide af det.

De er alle tre dybt afhængige af hinanden, hvis trioen skal bestå, og det må den af hensyn til fremtiden, for hvad skal de ellers leve af ? Brødrene er meget bevidste om, at de må holde på Faina, og mens hun ved ankomsten er Juri's pige, skifter hun næsten umærkeligt til at være Antons kæreste.
På trods af deres afhængighedsforhold holder de meget skjult for hinanden, og når en af dem alligevel gennemskuer hvad der foregår, bliver det fortiet.

Bogen er både en fortælling om en russisk trapeztrio og en spændingsbog, men billedet af tre knugede personer i et fremmed land er det indtryk, der står tilbage.

Borgen, 1990. 201 sider

BogWeb - 1. november 1999  

Bogdetaljer

Forlag
Borgen
Faustnummer
22563351
ISBN
9788721010911
Antal sider
201

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer