Bog

Supersaurus - dræbertyranner

Af (
2019
)

Anmeldelse

Supersaurus - dræbertyranner af Jay Jay Burridge

16 nov.19

I tredje bind af den fabelagtige Supersaurus-serie møder vi endnu endnu flere spændende dinosaurer, og jagten på retfærdighed går i gang, da onde spøgelser fra fortiden dukker op.

Der er fuld fart på historien, når Bea, Carter og deres gudfar Theodore er i USA og besøge børnenes familie og møder det vilde vestens mange dinosaurer. De to søskende har haft svært ved at tilpasse sig deres nye liv i England efter alle deres vilde oplevelser og bedstemor Buntys tragiske død. Deres gudfar, Theodore, beslutter at de alle tre skal rejse til Amerika for at besøge børnenes onkel Cash Kingsley på hans ranch i Californien med masser af dinosaurer. De er knapt ankommet, før de står begravet i eventyr.

I en verden, hvor dinosaurerne har overlevet og lever side om side med menneskene, prøver Bea og Carter af finde svar på deres forældres forsvinden. Men der er ingen svar på alle deres spørgsmål. Hvem er saurmændene, og hvem er ellers interesseret i at finde løsningen på hemmelighederne? Hvem kan de to søskende stole på?

Man drages ind i den filmiske læseoplevelse med korte, action-pakkede kapitler, der er fyldt med lede skurke, helte og masser af dinosaurer. Serien har et overordnet etisk tema, der handler om at behandle levende væsner ordentligt og lære at leve i fredelig sameksistens dyr og mennesker imellem.

Bogen tilbyder en ekstra dimension, hvis man downloader app'en og benytter de interaktive sort/hvide illustrationer.

Den amerikanske forfatter Jay Jay Burridge har planlagt seks bind i serien, hvor denne bog er tredje. Det er en forrygende læseoplevelse for alle børn fra ca. 10 år, som ikke er bange for tætpakket action med barske scener, masser af blod og usympatiske profitjægere.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Dorte Andersson
Faustnummer
46023188
ISBN
9788711569795
Antal sider
358

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer