Bog

Stjerneskud i dinosaurland

Af (
2022
)

Anmeldelse

Stjerneskud i dinosaurland

28 maj.22

Usædvanlig fin og smuk billedbog formidler eventyr på rim om dinosaurer og deres venskaber.

’Stjerneskud i dinosaurland’ fortæller historien om, hvordan de fem forskellige dinosaurer, Agnes, Bea, Tessa, Puf og Quennie, forsøger at fange stjernerne, efter de har set et stjerneskud.

Bea forsøger at fange stjernerne med sin lange tunge, Puf benytter sig af en lasso, Agnes af et træ, Tessa griber til at bruge en katapult, mens Quennie kan flyve! Og hun kan ikke kun bringe stjernerne ned ligesom sine venner, hun kan hente selve månen ned! Men uden månen på himlen er der fuldstændig mørkt om natten, og selvom alle dinosaurerne passer på netop deres sæk fyldt med stjerner, kan ingen alligevel se, hvad der foregår, og de tumler rundt imellem hinanden, mens de beskylder hinanden for at stjæle. Nogen er nødt til at åbne en sæk og sende en stjerne tilbage på himlen, så de igen kan se. Hvem af vennerne mon gør det først?

En fin, klog og flot lille bog, der handler om, hvor nemt grådighed og mistro kan snige sig ind mellem selv de bedste venner. Plottet er relaterbart for de fleste, og historien er fortalt med korte sætninger på rim, så bogen er god at læse højt. Bogen indledes med at give en kort indføring i hvilke dinosaurer, der har inspireret til de fem dinosaurvenner. Sanna Borells illustrationer er virkelig skønne i mange farver og med masser af detaljer, der sætter beskuernes øjne på arbejde. 

Bogdetaljer

Forlag
Straarup & Co
Oversætter
Marianne Randel Søndergaard
Faustnummer
62007354
ISBN
9788775494491
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer