Bog

Loveless - Mord i Blackwater

Af (
2009
)

Anmeldelse

Loveless - mord i Blackwater af Brian Azzarello

16 mar.09

Maltrakterede lig og hævn følger hinanden i denne flotte tegneserie-fortsættelse om sydstatssoldaten Wes Cutter.

I første bind ”Hjemkomst” kom Wes Cutter tilbage efter at have tilbragt den sidste del af borgerkrigen i en nordstatsfangelejr.

Her i bind to er han blevet udnævnt sherif i Blackwater af en yankee, selvom - eller måske fordi - han er hadet og frygtet af byens indbyggere. Det er en stilling han udfører med grum brutalitet og uden kærlighed. Så myrdes og parteres et ægtepar brutalt, og nu skal Cutter forsøge at finde frem til morderen. Men det er ikke så simpelt, for alle har noget på hinanden efter borgerkrigens rædsler, og Cutter selv kunne såmænd være den skyldige…

’Mord i Blackwater’ er skrevet af Brian Azzarello, som bl.a. har stået bag tegneserien John Constantine. Tegningerne står Marcelo Frusin, Danijel Zezelj og Werther Dell’edera for, og de gør det godt. De første tre korte historier: ’Mens jernet er varmt’, ’Krigsenkerne’ og ’Krigsstier’ er tegnet kantet og på mørk baggrund, mens hovedhistorien ’Mord i Blackwater’ er holdt i klare, skarpe tegninger på hvid baggrund.

Det er grumt og voldeligt, men det er også velfortalt og veltegnet, selvom man skal holde tungen lige i munden for at følge historien. Jeg er i hvert fald blevet fanget ind af Cutter og Blackwater og glæder mig til 3. bind kommer.

Bogdetaljer

Forlag
G. Floy Studio
Oversætter
Steffen P. Maarup
Faustnummer
27614019
Graphic
Marcelo Frusin
ISBN
9788791630576
Antal sider
166

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer