Bog

Leonoravej

Af (
2004
)

Anmeldelse

Leonoravej af Christian Dalsgaard

17 aug.04

Lån bogen på

Højt solskin, hørduge på bordene og rosenhoveder i glasskåle – fint skal det være, når der dækkes op til vejfest på Leonoravej. En stor, broget flok mennesker deltager i festen. Trods de fine fornemmelser ender den som fester flest - med tømmermænd.

Kæreste Læser

Du inviteres hermed til vejfest på Leonoravej (ligger i et velhaverkvarter nord for København). Du bedes medbringe egne drikkevarer og en ret efter eget valg (gerne noget sofistikeret, helst ikke noget ordinært som frikadeller eller tunsalat og slet ikke noget til grillen – det er ikke en grillfest).

Festen holdes hos Gitte og Thomas (unge fremadstræbende karrieremennesker med tjek på tilværelsen, jysk au pair pige og overskud til at tage ansvar for sammenholdet på vejen).

Til festen kan du bl.a. møde Lise og Carsten og deres to små kønne piger, som jævnligt bliver brugt som fotomodeller. Lise sælger lækkert børnetøj og styrer Carsten og pigerne med fast hånd.

Kisser kan du ikke tage fejl af. Det er den storbarmede, udfordrende klædte, selvpromoverende kvinde. Hun kommer i selskab med Torsten, som spekulerer i valuta.

Det forventes også at Inge og Tage kommer. Det er lidt prekært, for det virker som om de har nogle private problemer (det kunne godt være hustruvold).

Bedemanden John kommer også – han er bestemt ikke kedelig, men kan godt være lidt pinlig (f.eks. kan han godt finde på at have en beboet kiste stående i garagen).

Endelig kan du risikere at møde Benedicte, Niels og deres tre drenge, du vil straks bemærke, at de ikke rigtig passer ind i selskabet. Drengene leger lidt for vildt, og Niels er en høj, underlig mand med duggede briller, som kun kan tale om sit ingeniørjob.

Som du kan forstå, er der rig mulighed for at møde og tale med mange forskellige mennesker og lære dem nærmere at kende.

Et godt råd ville være at medbringe en lille notesbog til at holde styr på de mange nye bekendtskaber.

Har du lyst til at deltage i festen, skulle du læse Christian Dalsgaards ”Leonoravej”.

Lindhardt og Ringhof, 2004. 250 sider. Kr 249,-
Anbefalingen af Kom igen til Mandalay
Christian Dalsgaards forfatterside

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Faustnummer
25177444
ISBN
9788759522974
Antal sider
250

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer