Bog

Krokodille og giraf - en dejlig overraskelse

Af (
2020
)

Anmeldelse

Krokodille og Giraf – en dejlig overraskelse af Daniela Kulot

01 feb.21

Følg den røde snor og tag på et sjovt og spændende eventyr med Krokodille og Giraf.

Denne bog for de 2-4 årige byder både på en god historie og aktiv deltagelse i læseoplevelsen, når små læsere skal følge den røde snor gennem historien og finde dyr på siderne. Temaer omkring forskellighed og samarbejde er pakket ind i det trygge og hyggelige univers, hvor det at følge den røde snor og se, hvor den ender, bringer spænding og pirrer nysgerrigheden.

Hjemme hos Krokodille og Giraf har Giraf glemt, hvad der skal ske i dag. Så ser de en rød snor stikke ind under døren. Hvor fører den hen? Krokodille, Giraf og deres to børn Krille og Raffi tager på eventyr og følger den røde snor over en å, et bjerg, op i en luftballon, hen over et hustag og meget mere, før de endelig finder ud af, hvor snoren ender. Giraf finder også ud af, hvad det er, hun havde glemt, og her venter der en dejlig overraskelse.

På turen møder familien blandt andet et murmeldyr, en and, en kat og et spøgelse, som følger med dem på de efterfølgende sider. Her inviterer historien læseren til at finde de forskellige dyr på billederne. Det bidrager til at fastholde interessen og styrke koncentrationsevnen. De mindste læsere kan desuden følge den røde snor med fingeren og træne finmotorikken.

Krokodille og Giraf er et umage par, som lægger op til snak om forskellighed og hvordan man hjælper hinanden. Bogen indgår i en ny serie fra 2020 og tæller indtil videre tre bøger.

Bogdetaljer

Forlag
Lamberth
Oversætter
Lena Lamberth
ISBN
978-87-7224-230-9
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer