Bog

Hemmelighedernes hus

Af (
1999
)

Anmeldelse

Hemmelighedernes hus af Anne-Marie Macdonald

13 aug.99

Lån bogen på

Ann-Marie Macdonald's debutroman er en slægtsroman der foregår i Canada. Den meget store bog (528 sider) fortæller om den unge mand James, der løber væk med den endnu yngre libanesiske pige Materia. De gifter sig og hun er nu udstødt af familien som hun aldrig senere forenes med.
James og Materia lever ikke godt sammen. Til en start er de forelskede men de er for unge og ret hurtigt er Materia gravid og føder Kathleen som bliver sin fars øjesten hvorimod Materia ikke bryder sig om at være hverken hustru eller mor. Senere kommer tvillingerne Frances og Mercedes til og Materia finder sig nu til rette i rollen som mor.
Vi følger familien fra 1898 og ca. 50 år frem. Vi følger den på godt og ondt men nok mest på ondt da tragedierne hagler ned over den. Alligevel bliver det ikke nogen rigtig trist bog - dertil er personerne alt for anderledes og interessante.
Heldigvis havde jeg ferie da jeg læste den så der var ikke forstyrrende elementer som fx arbejde der forhindrede mig i at læse bogen i et stræk.

Lindhardt og Ringhof, 1999 - 527 sider

Andreas Kommode - 13. august 1999

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Faustnummer
22445154
ISBN
9788759510773
Antal sider
527

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer