Bog

En rød ræv

Af (
2021
)

Anmeldelse

En rød ræv

23 aug.21

En utrolig smuk tællebog, hvor en hønsegård fungerer som ramme, hvor man følger rævens forberedelser frem mod et måltid fra hønsegårdens udvalg.

Historien indledes med, at man præsenteres for en ræv og dernæst to øvede øjne. Efterhånden som ræven nærmer sig gården med hønsehuset og de tre herlige høns på sine fire pelsklædte poter, udbygges spændingen, og for hvert dobbeltopslag stiger tallet. Ræven med den lange røde hale og de fokuserede øjne når frem til hønsegården og banker på. Men i stedet for de tre herlige høns, den venter at finde, er der i stedet 100 hidsige høns, der jager ræven på flugt.

Jeg kan næsten høre børnene juble over de modige høns, der sender den snedige ræv på flugt. Børnene vil samtidig synes, at det er sjovt at tælle med undervejs. Historien er simpel, men alligevel spændende, fordi man spekulerer på, om nu ræven lister sig ind på hønsene. Kate Reads teknik består af, at hun først tegner og derefter gør sine billeder mere levende ved at lime forskellige udklip på. Illustrationerne er farvestrålende og kraftfulde vekslende mellem hvide og månebeskinnede baggrunde. 

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Gry Kappel Jensen
Faustnummer
39392151
ISBN
9788740671650
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer