Bog

Dinosaurbanden - ægget

Af (
2020
)

Anmeldelse

Dinosaurbanden - ægget

13 nov.20

Kom med på sjove og spændende eventyr med de fem venner i Dinosaurbanden.

Lars Mæhle og Lars Rudebjers farverige og festlige dinosaurunivers for de yngste har opnået stor popularitet i hjemlandet Norge, hvor serien indtil videre består af fem billedbøger. Nu er der også mulighed for at møde de gæve venner i den første bog på dansk.

Dinosaurbanden består af fem dinobørn; Rasmus Rex, Marie Microraptor, Alma Ankylosaurus, Tobias Troodon og Sylvester Shastasaurus. Historien begynder en tidlig morgen hjemme hos Rasmus Rex, der bliver vækket af sin bedste ven, Tobias. Han er nemlig sikker på, at det er i dag, hans mors æg vil klække, og han får en lillebror. Rasmus lover at tage med Tobias hjem for at se det nye vidunder, men først må Tobias igen lide den tort at bliver spist af Bedstemor Rex, mens Rasmus er på toilettet.

For at komme hurtigt frem vælger Rasmus og Tobias at tage smutvejen gennem den dystre sumpskov. På vejen møder de nogle ret uhyggelige monstre, tror de i hvert fald. Det viser sig bare at være deres venner, der gemmer sig, men det er en ret genial måde at blive introduceret til resten af Dinosaurbanden på. Da de endelig kommer frem til Tobias’ hus, venter der dem en endnu større overraskelse.

’Dinosaurbanden’ er en sjov, underholdende og farverig billedbogsserie om en række venner i dinoskikkelser, der på mange måder lever og agerer som mennesker. De bor i huse, sover i senge, går på toilettet, og Bedstemor Rex tager sit gebis ud, når hun skal sove. Forrest i bogen er der et kort over den verden, som handlingen foregår i, samt en intro til Familien Tyrannosaurus Rex og Dinosaurbandens medlemmer. Bagest er der en kort faktuel beskrivelse af hver af de fem dinosaurarter, der er med i bogen.

Bøger om dinosaurer er altid populære. Denne serie vil sikkert ikke være nogen undtagelse, men gå rent ind hos dinofans fra 3 år.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Marie Brocks Larsen
Graphic
Lars Rudebjer
ISBN
978-87-406-6217-7
Antal sider
50

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer