Bog

Det genfundne Atlantis

Af (
2003
)

Anmeldelse

Det genfundne Atlantis af Clive Cussler

17 nov.03

Lån bogen på
Et fund i en forladt mine sætter en gruppe forskere på sporet af en ældgammel civilisation. Mens de er i færd med at tyde nogle inskriptioner nede i det fundne kammer, rystes minen af en eksplosion, og den lille gruppe bringes i yderste livsfare. Først tror de, at der er tale om et uheld, men må snart erkende, at nogle ukendte personer for enhver pris vil holde deres viden om kammeret skjult og sørge for, at de ikke slipper levende ud af minen. Men da alt håb er ude, dukker bogens hovedperson, Dirk Pitt, op. 

Dirk Pitt, som arbejder for miljøorganisationen NUMA, kommer på sporet af de koldblodige terrorister. Deres mål er blandt andet at skjule alt, der kan lede forskerne på sporet af en gammel civilisation, som led en forfærdelig skæbne for 9000 år siden. Terroristerne er medlemmer af det fjerde rige, en organisation med den nynazistiske Wolf-familie i spidsen, hvis rødder kan spores tilbage til Hitler.

Langsomt går deres grusomme planer op for Dirk Pitt, der finder ud af, at jorden inden for få dage vil blive oversvømmet. Kan han nå at redde jordens befolkning fra at lide en frygtelig skæbne??

Clive Cussler er forfatteren til ikke mindre end 21 bestsellerromaner, over halvdelen er med actionhelten Dirk Pitt som hovedperson. Dirk Pitts personlighed er parallel med Clive Cusslers, og stoffet er hentet fra Cusslers egne oplevelser fra ekspeditioner til skibsvrag, idet han selv er manden bag NUMA (National Underwater and Marine Agency), en gruppe som har fundet over 60 skibsvrag. 

"Det genfundne Atlantis" er en action/spændingsroman, når den er bedst. Til alle jer, der ikke tidligere har læst nogle af Clive Cusslers romaner, så er det bare med at komme i gang! 

Oversat af Hans Hansen. Lademann, 2003. 414 sider. Kr 99,-   Clive Cusslers officielle hjemmeside

Bogdetaljer

Forlag
Lademann
Faustnummer
24659305
ISBN
9788715107153
Antal sider
414

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer