Bog

Cress

Af (
2018
)

Anmeldelse

Cress af Marissa Meyer

07 aug.18

Nyfortolkningen af Rapunzel som den højteknologiske hacker og programmør Cress er episk god underholdning for både drenge og piger.

Det er nødvendigt at læse seriens første to bind, inden man begynder på ’Cress’. ’Lunar Krøniken’ er et storslået sci-fi eventyr, hvori Marissa Meyer behændigt nyfortolker velkendte eventyr i helt nye omgivelser. Den onde dronning Levana regerer stadig over Lunar og holder sit folk i et jerngreb, og selvom der er indgået en fredstraktat med Jorden, har dronningen stadig gang i spillet om stormagt, hvori den højteknologiske hacker og programmør Cress blot er en lille brik i puslespillet. Cress’ mission er at spionere for dronningen, et arbejde hun udfører fra en lille satellit, der i al hemmelighed kredser omkring Jorden.

Marissa Meyers ’Lunar Krønike’ er fantastisk underholdende, yderst velskrevet og indeholder samtidig en rigtig fin humor, krydret med lidt kærlighed, der får tingene til at gå op i en højere enhed. Det er sci-fi med swung, hårdtslående episke karakterer, vandede vittigheder og blussende, umage kærlighed, som det hører sig til i et rigtigt eventyr.

Jeg er begejstret over forfatterens evne til at genskabe de gammelkendte og lettere slidte eventyr, så de opnår forrygende nyt liv med hardcore prinsesser, badass prinser og hårdtslående sidekicks.

Smøg ærmerne op piger og drenge, der venter et forrygende sci-fi eventyr med Marissa Meyers navn bøjet i neon på forsiden.

Bogdetaljer

Forlag
Høst
Oversætter
Louise Ardenfelt Ravnild
Faustnummer
53915744
ISBN
9788763851701
Antal sider
558

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer