Bog

Bogen der virkelig ikke ville læses

Af (
2022
)

Anmeldelse

Bogen der virkelig ikke ville læses

15 jun.22

David Sundin er klar med en ny billedbog, som ikke vil læses. Resultatet er sjovt og særdeles smukt udført.

Allerede fra første opslag bliver læseren advaret mod at forsøge sig med denne bog, da den simpelthen er for svær. En magisk vrøvlebog, som på ingen måde vil læses.

Teksten forsøger at overbevise sin læser om, at historien er slut, selvom den ikke nærmest ikke engang er begyndt. Bogen både bider og råber, forvandler bogstaver til andre bogstaver og prøver at skræmme læseren med et billede af et stort monster. Teksten vender sig rundt, ryster og skriften ændres, så man næsten ikke kan læse den. Bogen driller sin læser og ender med at låse sig selv med ni magiske nøgler, som er gemt inde i bogen. 

Efter Bogen der ikke ville læses er David Sundin igen aktuel med en oprørsk bog, der ikke vil noget som helst. Det er sjovt for både voksne og børn, at bogen tér sig, som den gør, så læsningen føles meget eksklusiv, når det endelig lykkes. Modsat Davis Sundins første bog, starter denne bog med slutningen, så den kræver virkelig fokus fra sin læser. Desuden pryder Caroline Linhults skønne illustrationer i røde og grønne farver endnu engang Sundins skøre og vrangvillige billedbog, der er velegnet til børn fra ca. 3 år.

Bogdetaljer

Forlag
Gutkind
Oversætter
Line Beck Rasmussen
Faustnummer
62651172
ISBN
9788743401810
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer