Bog

Be my baby

Af (
2006
)

Anmeldelse

Be my baby af Zöe Barnes

12 jun.06

Kvik og underholdende roman om at finde sig selv efter et stort tab - og om at få småbørn, job og alt det andet til at hænge sammen. Og måske er der også en ny mand derude?

Lorna har helt uden varsel mistet sin højtelskede mand og skal prøve at overleve sammen med sine to små børn. Et nyt liv tager sin begyndelse, da hun tøvende genoptager sit gamle erhverv som jordemor, og lige så forsigtigt tænker på at slippe mænd ind i sit liv igen (som f.eks. afdelingens overlækre, sexede og single læge). 

Hendes forældre og søskende dukker op med hver deres problemer, og pludselig er Lornas liv kommet op i omdrejninger – det bliver småbørnsmødrenes blanding af styrtløb og balancegang, og Barnes fortæller vittigt og varmt (og ret genkendeligt, selvom Lorna bor i den engelske provins) om børn, job, mænd, familie plus det løse...

Lorna og hendes farverige og frodige hjerteveninde Carmen er et par af tidens unge kvinder, rappe i replikken og handlekraftige (selvom det kan gå ret galt) – og med en vag drøm om den store romantik. På hver sin måde er de omgivet af tikkende katastrofer og er indimellem kiksede på charmerende vis, men midt i kiks og kaos er der en stor og ægte kærlighed til alle børnene, som sikkert vil ramme de fleste moderhjerter blandt læserne.

Næsten mirakuløst løser Lornas familieknuder sig selv op, og de måske-knap-så lækre, men rare og dejlige mænd kommer på banen; nogle kvinder får - helt fortjent - et bedre liv, og de dumme svin får selvfølgelig også, hvad de fortjener. Og endelig er den svære overgang til et nyt livsafsnit slut, livet er smukt igen. Be My Baby – YES siger Lorna.
Og en fed roman til hængekøjen, siger vi andre.

Oversat af Berit Højberg. Willaby, 2006. 388 sider. Kr 299,-

Bogdetaljer

Forlag
Århus : Willaby
Faustnummer
26213207
ISBN
9788774835271
Antal sider
388

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer