Bog

Askeprinsen

Af (
2017
)

Anmeldelse

Askeprinsen af Erin Watt

09 dec.17

Burn Baby Burn! Flammende kærlighed, hot dudes og masser af drama sætter ild til siderne i anden del af The Royals-serien.

Trods utallige forhindringer og en god portion stædighed fra begge parters side, lykkedes det alligevel Ella og Reed Royal at finde sammen i ’Papirprinsessen’. Men lykken varer kort, da en forsmået og hævntørstig kvinde sår frø af løgn, jalousi og sårede følelser imellem dem. Ella stikker af, men hverken Reed eller hans familie har tænkt sig at slippe hende igen, og Royal-drengene sætter den helt store eftersøgning i gang. Men at hente Ella hjem er én ting, at vinde hendes tillid en helt anden. Reed kæmper en brav kamp ikke blot for Ella, men også for sin familie og sit football-teams respekt, som er ved at glide ham af hånden. Men det er ikke kun Reed der brænder fingrene, også Ella kommer ud i problemer, da hele skolen lugter blod og vil have hende ud.

’Askeprinsen’ er som en fyrig hingst, der udadtil er tæmmet, men med vildskaben boblende lige under overfladen – smuk, uhåndterlig og hamrende dramatisk. Ella og Reed er lige forskruede i deres følelser og mistillid, og derfor er de så perfekte for hinanden. Der er så mange fede karakterer og bi-historier i Erin Watts Royal-univers, og jeg tørster efter mere. Bring it on - for jeg venter utålmodigt! 

Jeg har advaret om det før, og nu gør jeg det igen. Begynd ikke på denne serie, medmindre du har mindst et par timer at læse i! For The Royals serien er voldsomt vanedannede, flammende hot og fuldstændig umulig at slippe. Forfatterparret bag navnet Erin Watt, Elle Kennedy og Jen Frederick, har knækket koden til det ultimative kærlighedsfix - det fås simpelthen ikke bedre.

 

Bogdetaljer

Forlag
Flamingo
Oversætter
Merete Rostrup Fleischer
Faustnummer
53621953
ISBN
9788702237474
Antal sider
286

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer