Bog

Mord i Skagen

Af (
1998
)

Anmeldelse

Mord i Skagen af Kirsten Holst

01 jun.09

Høyer er på ferie i Skagen, og det samme er syv tidligere skoleveninder. Snart findes den ene skoleveninde død, og ikke længe efter én mere. Hvem myrder veninderne? Det får Høyer og Therkelsen snart til opgave at finde rede på.

Høyer og hans kone tager på ferie til Skagen og drømmer om varme sommerdage og aftener med afslapning i et sommerhus. Men snart kaldes Høyer ud til en mordsag – en sag, som også har med Skagen at gøre.

Jytte findes kvalt i sin egen bil langt fra Skagen, men sporene fører tilbage til den rige Kamma og hendes veninder. En flok veninder, som var samlet i Kammas sommerhus efter mange år - for at genopfriske gamle skoleminder. Snart efter findes Kamma også død, men Høyer mener, han har løsningen på mordsagen. Så alle samles i Kammas hus, og her må Høyer sande, at små detaljer kan være af stor betydning i en mordsag. Men som altid opklares sagen, og Høyer kan nyde resten af sin ferie.

Det er altid hyggeligt at læse eller genlæse en Kirsten Holst-krimi. Plottet fungerer fint, og sproget er letlæst, så man er godt underholdt et par timer i sofaen. Og i denne bog forenes to velkendte ting – krimi og sommer. For bogen emmer af varm sommer og afslapning.

Kirsten Holst skriver i den stil, der også kaldes puslespil-krimier, og det er herlig læsning. Vær med i opklaringen af gåden, for du får serveret små bidder, som tilsammen giver en morder.

Andre forfattere, som skriver i samme stil: Maria Lang, Orla Johansen, Bo Balderson og mesteren Agatha Christie, som er lidt mere avanceret, men i den velkendte puslespil-stil.

Bogdetaljer

Forlag
Aller Læser Service
Faustnummer
22287982
ISBN
9788772949635
Antal sider
161

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer