Essays om vidt forskellige møder mellem mad og tro, næring og nydelse, vin og spiritualitet og brød og krop Indhold: Benny Andersen: Bennys bordbøn. Carsten Berthelsen: Fra klosterbyggeriet - om øl. Sørine Godfredsen: Hvad opvasken gemmer - om mådehold. Kristian Ditlev Jensen: Det daglige brød - om spegepølsemadder ; Lam i roe? - om hvordan man virkelig får smag i sin påskesteg. Paul Joachim Stender: Duften i Bibelen - om kød. Dan Jørgensen: Danmarks frugthave - om æbler. Jørgen Leth: Martha og Maria - om at lade sig betjene. Pia Kjærsgaard: Græske glæder - om glæden ved eksotisk mad. Michael Bertelsen: Godmorgen - om den daglige grød. Hella Joof: Da Gud blev far for gud ved hvilken gang - om julekager. Nana Wad: Druernes personlighed - om den daglige vin. Christian Bitz: Slip sundheden fri - om fristelse .
Emne: mad * madkultur * måltider * kristendom * Det Nye Testamente * opskrifter *
Brugernes anmeldelser