Nyeste anmeldelser - Skønlitteratur

Om en hals

Louise Juhl Dalsgaard har begået endnu et voldsomt, velskrevet og vedkommende værk om barndomserindringer, kærlighed, familie, forladthedsfølelse og spiseforstyrrelse. 

Anmeldelse

Egne børn

Kan man lappe familieidyllen med en stor dunk svenskrød? Trude Marstein skriver eminent om komplekse dynamikker i en bonusfamilie.

Læs mere

DR Romanklubben april

Mestrene

'Mestrene' står både på mål for og kritiserer håndboldkulturens vinderorienterede præstationskultur og foreningslivets heteronormative fællesskab. 

Læs mere

Anmeldelse

Steppen

Anton Tjekhov går til værks som en videnskabsmand i sin debutroman ’Steppen’, hvor det sydrussiske proletariat møder steppens øde og golde landskab. 

Læs mere

Anmeldelse

Mit hemmelige liv

Lotte Kaa Andersen deler gavmildt ud af de tabuiserede fysiske og psykiske symptomer, der ofte hører sammen med overgangsalderen. 

Læs mere

Nyeste anmeldelser - Faglitteratur

Unge anmelder

Andromeda

Therese Bohman skriver lysende om den ukommercielle litteraturs tabte fortælling og om en forlagsbranche, hvis fornemste opgave er selve salget. 

Læs mere

Anmeldelse

Ædelmod

Bragende startskud til ny serie fuld af action og følelsesmæssig intensitet. En aktuel og flot graphic novel af høj kvalitet for tweens og teens.

Læs mere

Nyeste anmeldelser - Børnelitteratur

Artikel

Artikel