Profil
AfJulie Rasmine Larsen

Bruger i

3 år 9 måneder
BESØG MIN BLOG: www.litfix.dk

Cand.mag., tekstforfatter, boganmelder, tidl. forlagspraktikant og bibliofil med en passioneret lidenskab for bøger og en stærk trang til at samle på dem.

Jeg har været betaget af litteratur lige siden jeg lærte at sætte de første bogstaver sammen, og blogger i dag om min on-going kærlighedsaffære med bøger her på litfix.dk. For mig tilbyder litteraturen en helt ny verden, som jeg kan dykke ned i og forsvinde væk i. Litteraturen gør mig klogere, nysgerrig på livet, og så giver den mig en større empati for mennesker, livsvilkår, samfundslag og miljøer, som jeg måske ikke ville forstå ellers. Litteraturen gør mig glad, taknemlig, begejstret, håbefuld, optimistisk, fjollet, udfordret, underholdt, spændt, motiveret, inspireret, vred, sur, trist, ked af det, forelsket, forundret, forarget og forskrækket. Men mest af alt, så gør den mig til en stærkere læser og et bedre menneske.

Følg med

På bloggen www.litfix.dk vil der løbende blive lagt anmeldelser op, tbr-lister, andre boglister, forfatterinterviews, reportager fra litteraturarrangementer såsom Bogforum og Krimimessen og konkurrencer. Litfix – dit daglige fix af litteratur.

Facebook: https://www.facebook.com/litfix
Instagram: @litfix
Twitter: @julierasmine/litfix