Profil
AfDaniel Halevi

Bruger i

1 år 4 måneder
Mit navn er Daniel Halevi, og jeg læser geografi på Københavns Universitet. Jeg har sat mig det mål at læse 1 time om dagen for at udvide mit ordforråd og min indsigt i forskellige emner. Udover at læse på Københavns Universitet, så ejer jeg også en webshop kaldet Opladershoppen:

<a href="https://opladershoppen.dk/">Opladershoppen</a> er en webshop på internettet der hovedsageligt sælger elektronik tilbehør. Udvalget er især stort indenfor opladere og batterier. Deres mest populære produkt er deres MacBook oplader, ASUS oplader, ACER oplader og deres batterier til MacBook, Acer, Asus og HP.
Udover at sælge opladere til bærbare computere, så forhandler de blandt andet også nintendo opladere. I fremtiden har virksomheden også et mål om at sælge iPhone opladere og iPhone batterier. Dette skyldes at efterspørgelsen på disse produkter bliver større og større. Opladershoppen drives af ildsjæle, der har en drivkraft og en hunger efter succes indenfor iværksætteri. Virksomheden bag Opladershoppen, House of eCommerce, har flere projekter indenfor eCommerce udover Opladershoppen.