Anonym (ikke efterprøvet)

Mellem os

Fremragende og dyster novellesamling om unge og deres familierelationer. De fleste af novellerne er skrevet af unge forfattere, men der er også bidrag fra de mere garvede.

Bornholm-notater

Sælsom debutroman om livet som alkoholmisbruger på en døgnbehandling på Bornholm udmærker sig ved skildringen af afstanden mellem mennesker.

Rejse med let bagage

Novellerne smager af søde sommerfrugter og fremmede himmelstrøg med en bismag af mørke. Historierne er umiskendeligt Janssonske, skrevet med en vidunderlig humor og alvorlige dybder.

Mødre, døtre, søstre

Emma Bess debuterer med noveller, der flot dækker spændvidden mellem den blødeste intimitet og den mest prikkende stilhed mellem mødre, døtre og søstre.

Blå

Debutdigtene zoomer ind på lyset som forskydning, oplysning og forblænding. Samlingen er letlæst i sin simple insisteren, men sætter også læseren på arbejde.

We Are Never Meeting in Real Life

With We Are Never Meeting in Real Life., “bitches gotta eat” blogger and comedian Samantha Irby turns the serio-comic essay into an art form.

Bedårende

Eksperimenterende og sproglig undersøgende fortælling i fire dele med fokus på samliv, død, fødsel og relationer mellem mennesker i spændet mellem jeget og samfundet.

Verden rundt

Forfatteren tager læseren med til 14 destinationer verden rundt i selskab med forskellige rejsende, som hver især har deres motivation til at rejse og deres valg af rejsemål: Japan, Norskehavet, Caribien, Israel, Moskva, Dubai, Rom, Tanzania, Florida, Italien, Niagara Falls, Den Persiske Golf,…

Hun står i nordenvind

 Noveller, lyrik og billedkunst skaber her en mosaik om nordisk identitet og kvindeliv. 

Lettipark

Noveller om nærheden og distancen i relationen mellem mennesker og de øjeblikke, som brænder sig fast i bevidstheden og umærkeligt former et menneskes liv.