Anonym (ikke efterprøvet)

Helvedeskoblet af Philippe Thirault

Flot tegneserie om en gruppe krigere i år 530. Kejserinden af Byzans vil finde nøglen til helvede, og til det formål har hun brug for Helvedeskoblet.

På Djævelens tilskyndelse

I slutningen af 1120'erne bekræfter den danske konge, Niels, og den polske konge, Boleslaw d. 3 deres alliance ved at lade Niels' søn, Magnus indgå ægteskab med den purunge prinsesse Richiza, og det bliver fra hendes vinkel vi kommer til at opleve de dramatiske år omkring Magnus' drab på…

Khadzji-Murat

I et forsøg på at beskytte sin familie i en intern strid blandt de tjetjenske modstandsgrupper, slutter krigeren Khadzji-Murat sig til russerne, der dog også har svært ved at stole på ham.

Solbiens brod. Krøniken om Morika 2

Komplottet mod hilaernes dronning er slået fejl, og en krig med morikanerne synes uundgåelig.Midt i den tiltagende konflikt står morikaneren Itua og hilaen Aaton. De har begge forrådt deres slægt og er blevet udelukket fra magtens inderkreds. Samtidig er deres affære blevet afsløret, og de…

Lysbroen

Det er næsten fem år siden, kærlighedens gudinde svor, at hun vil tage alle, Gyrith nogensinde kommer til at elske fra hende. Og selvom forbandelsen allerede har ramt den unge kvinde tungt, er Frejas had stadig så brændende, at gudinden har sendt en hær af soldater ud for at lede efter Gyrith …

Dødens mærker

Cyra har et unikt talent for at påføre smerte, som hun tvinges til at udnytte.Alos bliver kidnappet som barn, men udvikler et slægtskab med sine dødsfjender.De kolliderer på en planet, hvor overlevelse betyder alt, og ære intet.

Valkyrien

Veninderne, Fréa og Ranveig befinder sig i gudernes verden. Her opdager de en mystisk tåge ude over havet, hvor der befinder sig en flåde af uhyggelige ildjætter, der er på vej mod det sidste slag, der ifølge forudsigelsen om Ragnarok vil få Verden til at gå under.

Krøniken om Morika 1

Aaton bliver udsendt for at gøre tjeneste i Byroons hær. Byroon, leder af Sandsnogens slægt, skal giftes med den 16-årige morikaner, Itua. Aaton og Itua støder ind i hinanden, og deres skæbner flettes sammen.

Morika - blodets bånd

Oryn og hans venner har vundet et slag over Oryndros, men krigen er ikke forbi. Nu vil Oryn trænge bag fjendens linjer ved at udnytte den tillid, kong Oruan stadig har til ham. Han tager Zack og Eshri med på ekspeditionen.