Anonym (ikke efterprøvet)

Dame med stol

Forfatter og sexolog Maria Marcus' (f. 1926) liv forandrede sig den dag hun var udsat for en lægefejl, som lammede hende i underkroppen. Hun fortæller, om hvordan hun er i stand til at klare hverdagens gøremål fra en kørestol, være sammen med kæresten og holde humøret oppe

Alt blev hvidt

En autentisk beretning om forfatteren selv, som under en løbetur rammes af et voldsomt lynnedslag. Han overlever, men presses ud i sit livs kamp.    Tidligere udgivet på Turbine i 2013

Halv mand - helt menneske

Handicapidrætsudøver, bla verdensmester og OL-medaljevinder René Nielsen, der i en togulykke i 1991 mistede begge ben, fortæller om at komme videre og genfinde sin identitet midt i kaos, bla ved at hente styrke i sit ægteskab og sin svære barndom.

To kaffe og en staveplade

Anne Meiniche beretter om den trafikulykke, hvor hun kvæstes livsfarligt og hendes seksårige datter brækker ryggen -  Om tiden derefter - om sygehusvæsenets og det offentlige systems rolle, genoptræningen og det enorme pres på familien.

Lån mig dit sprog

I jeg-form skildres en 60-årig mand, der efter en blodprop er blevet ramt af afasi, hans genoptræning og problemer med at komme i kontakt med omgivelserne igen.