Anonym (ikke efterprøvet)

Vi lever - vist? af John Nehm

To veninder, Margrethe og Ebertha, der har et livslangt venskab bag sig, korresponderer med hinanden. Deres breve handler om hverdagens små besværligheder, frygten for fremtiden og minder fra fortiden. Anbefalet af bibliotekar Stine Juhl Hall, Ledøje-Smørum Bibliotek

Ingenmandsland af Kirsten Thorup

Alderdom og død er for mange to af livets største tabuer. Ingenmandsland fører os direkete ind i alderdommens univers og konfronterer os med vores angst.

Den gamle mand med trækvognen af Mads Nygaard

Lån bogen på Han – høj og tynd med Brøndby-tophue. Hun – lille, slank med langt, glat , hvidt hår. Tilfældigt mødested – det psykiatriske hospital Nordvang. En romance på den skæve, den sjove og den rørende måde.

Krat af Christian Jungersen

"Krat" er en roman, der handler om at afdække et menneskes liv, og at skildre hvor farligt et venskab kan udvikle sig. Poul Martin - hovedpersonen i den 36-årige forfatter Christian Jungersens debutroman - er en mand, der gennem hele livet har løjet for sig selv. Nu er han 82 år gammel, syg og ramt…

Krat af Christian Jungersen

Det er altid med nogen spænding, man går i gang med en debutroman, for alt for ofte er en debut en bog, hvor man tænker: "der er da bestemt noget godt her, men det skal udvikles noget mere".